Den er lækker cremet og har masser af smag af både tomat, laks, pasta og spinat. Når vi laver lasagne herhjemme er det ofte den traditionelle medkødsovs, lasagneplader og bechamelsovs
Den sunde pastakødsovs. Det går jo bare ikke at blive ved med at proppe de kaloriefyldte platter i munden, de dumme pizza’er sætter sig jo lige på hoften, eller de pizza’er jeg spiser gør i hvert fald
I spagetti og kødsovs er der små stykker pasta i, og det var Johannes ikke helt vild med, men man kan sagtens blende det hele en gang så får man en helt ensartet mos, der ryger lidt lettere ned
Varm en tykbundet gryde op og kom lidt olivenolie i bunden. Pastamedkødsovsmed grove grønsager. En pastasovs er alletiders til at få brugt grønsager før de bliver for gamle
Denne ret blev opfundet en dag for længe siden, da jeg som typisk studerende tænkte, at der også måtte være andre måder at spise den obligatoriske pastamedkødsovs på
Bevares…vi kan da alle sammen servere frikadeller, farsbrød og pastamedkødsovs hele året rundt, men jeg synes nu alligevel at der er noget stemningsfuldt og hyggeligt ved at udnytte hvad den enkelte årstid har at byde på lige nu – og mon ikke det også giver en lidt mere varieret kost, hvis man bare engang i mellem kaster sig over nogle af de skønne råvarer der er årstidsbestemt, og derfor kun fås i en begrænset periode
Men når man har valgt at skære ned på kulhydraterne og droppe ting som pasta, er lasagne ikke længere en del af “kostpyramiden” – eller ihvertfald madplanen
Varm en tykbundet gryde op og kom lidt olivenolie i bunden. Pastamedkødsovsmed grove grønsager. En pastasovs er alletiders til at få brugt grønsager før de bliver for gamle