Da Karolines Køkken® Tomat & cremefraichePastasauce næsten er umuligt at opdriveibutikkerne, erstattede jeg det med en version fra JamieOliver, den er lidttil den syrligeside, men passer stadig godt indi denne ret
Den sunde pastakødsovs. Hytteosten kommes på i små klatter (nogle vil fortrække at komme hytteosten på før, så det kommer mediovnen og bliver varm, det er en smagssag)
Valget faldt på kyllingelasagne, selvom jeg helst undgår at spisepasta på grund af hvedemelen. I et lasagnefad lægges lasagneplader, kødsovs og bechamel skiftevisi lag
Denne ret blev opfundet en dag for længe siden, da jeg som typisk studerende tænkte, at der også måtte være andre måder at spise den obligatoriskepastamedkødsovs på
Sådan fortsætter du, til du næsten når kanten af fadet medkødsovs som det øverste lag. Derefter kan du komme et lag kødsovsi fadet og komme dine lasagneplader ovenpå
Men når man har valgt at skære ned på kulhydraterne og droppe ting som pasta, er lasagne ikke længere en del af “kostpyramiden” – eller ihvertfald madplanen
Nå men fred være med det, det skal nok blivehyggeligtalligevel. Madplanen var egentligfærdig allerede i går, men jeg fandt ud af at min mand ikke er hjemme til aftensmaden på onsdag, så det blev lige ændret fra boller iselleritil en hel stegt kyllingiovnen