Jeg elsker svampe eller champignonsauce, da der er så meget smag i og passer rigtig godt til alle former for pasta samt tilkylling passer det også rigtig godt sammen med
Retten kan serveres medeksempelvisblomkålsris, ris, bulgur, friskpasta eller spaghetti. Krydr med salt, peber, paprika samt basilikum og lad det hele simrei ca
I har stemt på, hvilkenpastaret, Iville have først – og det blev den her medkylling, blandede svampe, friskpersille, øko bacon og sojaristedepistacienødder
Tag kyllingen op af panden og lad dem hvilekortvarigtinden de skæres iskiver, alt i mens du hælder vandet fra pastaen – pånær en lille suppeskefuld – og smider dem over i panden til saucen
Vandet hældes fra pastaen, og serveres på tallerken medflødesauce og de stegte kyllingstykker. Imenspastaen koger, steges kyllingstykkerne på panden til de er gennemstegt
I stedet for tiggerrejer kan du også lave pastamed flødesovs og kylling. Jeg har lavet retten både medkylling og tigerrejer, og begge dele smager skønt
Jeg har lavet den både medtigerrejer og kylling, og begge dele fungerer upåklageligt. Opskriften på Pastaiflødesaucemedtigerrejer er oprindeligt postet her
Jeg var meget imponeret over den pastaret, jeg valgte, da jeg ikke sad tilbagemed en følelse af at være total overmæt af en fed flødesauce, da jeg havde spist op