Serveres tilfriskpastaogmed et drys frisktimian på toppen. Her i huset er vi ret vildemed sennep men det må dog understreges, at min mand vist er den mest "afhængige" af os to
Tag kyllingen op af panden og lad dem hvilekortvarigtinden de skæres iskiver, alt i mens du hælder vandet fra pastaen – pånær en lille suppeskefuld – ogsmider dem over i panden til saucen
Mange spiserfriskpasta eller spaghettitil, men jeg kan slet ikkeforestillemig, at det er godt. Den er god med ærter, edamame bønner, oliven, en rest kylling, nektarinerog så videre, det er kun fantasien, der sætter grænser
Tomatsaucen hældes over pastarullerneog der drysses med revet ost. På hvert pasta stykke lægges en håndfuld spinat, kyllingestykker, en skefuld stuvede champignoneroglidt revet ost
Kyllingmedpasta & pesto. Server med kartoffelmos, pasta eller ris. Bland pastaenmed pesto og server. Brun kyllingestykkerne på panden ogkog herefter pastaen
Bagt kyllingmedpastaog grøntsager. Gryden sættes tilbage over varmen, oghvidvinentilsættes. Smørret smeltes i en gryde, mel tilsættesog røres rundt til det ”tykner”, tages af varmen ogtilsættesumiddelbart derefter piskeflødeni små portioner