Pasta med kylling med grønne asparges opskrifter

Pasta med kylling og grønt

Pasta med kylling og grønt

Retten smages til med salt og peber og simrer igen ganske få minutter, så asparges og squash stadig har et let bid
Madplan: Nem hverdagsmad

Madplan: Nem hverdagsmad

Cremet pastamedkylling, svampe og soltørrede tomater. Brug din yndlingspasta og tilføj gerne mere grønt
Madplan: Nem hverdagsmad #2

Madplan: Nem hverdagsmad #2

Lørdag står i pastaens tegn. Menuen står på cremet spaghetti medkylling, svampe, spinat og soltørrede tomater
Smækre Oksecannellonis

Smækre Oksecannellonis

Med et tilbud på en masse lækker pasta var det også en måde for mig at få fingrene i nogle lækre varianter der typisk ikke købes herhjemme

Kyllingefrikassé

Skyld og hak dilden og kom det i gryden sammen med salt peber og citronsaft. Vask grøntsagerne grundigt, og knæk den træde ende af aspargesne

Kylling og asparges i dijon sauce

Retten kan serveres medpasta eller ris. Smag til med salt og peber. Asparges, grønne, rå. Derefter tilsættes kyllingstykkerne og asparges, der er kogt i et par min

Kylling og asparges i dijon sause

Retten kan serveres medpasta eller ris. Smag til med salt og peber. Derefter tilsættes kyllingstykkerne og asparges, der er kogt i et par min

Asparges i svøb

salat anbefales, kartoflerne kan også være bagekartoffel eller udskiftes medpasta eller flutes. lægges på den med salt og peber krydrede skinkesnitzel og rulles sammen

LCHF – Low Carb, High Fat

Helt konkret skal du undgå sukker, frugt, juice, mælk, brød, kartofler, pasta, ris og al mad med mel
Madplanen for uge 22

Madplanen for uge 22

Jeg vil eksperimentere med denne her ret (på engelsk) Selleripastamed Puttanesca sauce. (carb dag - lav squashpasta for low carb)

Ugens madplan uge 18

Pasta m. Nå, men næste uge er helt almindelig – så vi præsenterer hermed en hverdagsplan. kylling, pak coy og nudler

De nye kostråd...

pastaen ud medsquash-pasta fra min spiralizer og laver asparges eller grønne. Jeg synes, at det er en lettelse, at der ikke længere står i kostrådene, at hoveddelen af vores måltider skal udgøres at kartofter, ris og pasta