I opskriften bruger hun kalkunkød, men jeg vidste ikke lige hvor jeg kunne finde det i hakket form, så jeg lavede det med oksekød - og tilsatte desuden mornaysauce, en ting jeg absolut ikke kan undvære i lasagne
At pastaen er skiftet ud med kål er ikke nogen katastrofe. Pasta er en kilde til mange kulhydrater - de er ikke nødvendigvis en dårlig ting - men hvis du vil spare lidt på dem, så er udskiftningen til kål en rigtig god ide
Server koteletter og porrer medpasta og et drys basilikum. fuldkornspasta. Koteletter i fad er normalt noget med tomatflødesauce og champignoner, men i denne version er koteletterne i fad med porre og mornaysauce
Skær tomaterne i store tern og tilsæt dem – straks herefter tilsættes mornaysaucen. I stedet for tiggerrejer kan du også lave pastamed flødesovs og kylling
Jeg har her lavet retten medgrovpasta, men du kan også sagtens bruge glutenfri fiberpasta. Pres hvidløg og tilsæt det til kødet sammen med tomatpure og svits hurtigt
Bland pastaenmed sovsen (istedet for mornaysauce kan man bruge bechamelsauce) og osten. Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet pastamed kylling & broccoli
Efter en travl weekend og en tur til grænsen for at handle ind til vores bryllup i Juni stod menuen på lasagne, det skulle være nemt men alligevel lavede jeg min egen pasta men snød med bechamelsaucen og brugte karolines køkken Mornaysauce, men fungerer rigtig fint alligevel