I skabet havde jeg et glas pesto, der stod og kiggede på mig og fik derfra fået ideen om, at jeg kunne bruge den til en slags bagværk – jeg er nemlig mest til hjemmelavet pesto, hvis det skal spises medpasta, i salater eller lignende
Grove boller med oliven, oregano ogsoltørredetomater / Aubergine-lasagne med tomat og bøffelmozzarella / Græsk inspireret kartoffelsalat med peberfrugt, feta og oliven / Frisk pastamed hjemmelavet, soltørredetomatpesto
Tag de soltørredetomater op af olien i glasset og kom dem i en lille blender/minihakker (du kan også bruge en stavblender) sammen med ristede mandler, citronsaft og friskkværnet peber
Quinoasalat medpesto, soltørredetomater, radiser, avocado, oliven og friskbagt brød. Jeg kom lige inden frokosttid og blev så forblændet af deres lækre sandwich, at min morgenmad blev til en lækker sandwich med hjemmebagt groft brød, grillet kyllingefilet, artiskok, hjemmelavet pestoog mayo
Kogpastaenog afdryp den. Denne pesto smager også godt i ris eller sammen mednykogte kartofler. Blend de soltørredetomater, parmasan, pinjekerner og basilikum
Tilsæt hvidvin ogpesto, rør godt og lad det småsimre til vinen er kogt ca. Men jeg har gået og fantaseret om pastamed rejer på det sidste, så nu skulle det være