Pynt gerne toppen med de gemte pinjekerner, ærter og et par langtidsbagte tomater. Og så lidt ristede pinjekerner på toppen også – det hele smager af sol og sommer
Blend estragon i en hurtighakker medpinjekerner, citronskal, saft, revet parmesan og hvidløg. Bland pastamed estragon pesto, frisk bælgede ærter og kylling
Vend bønner, chili, rosmarin og pinjekerner i pastaen og smag til med salt og peber. pinjekerner. Hak/smuldr gedeost og bland sammen med den varme pasta, så gedeosten smelter
Toppet med ristede pinjekerner og frisk basilikum. frisk basilikum + ristede pinjekerner. Pastaen er vendt med bagte tomater og peberfrugter lavet til en sauce med madlavningsfløde, løg, hvidløg og et kick fra chili
Rist pinjekernerne på en tør pande til de får en smule farve. Pastamed pesto. Pasta. Smid dem så i en blender sammen med basilikum, parmesan og hvidløg
Frisk Pastamed Hjemmelavet So. En sprød galette med saftige tomater, hvidløg, frisk citrontimian, masser af saltet vesterhavsost og ristede pinjekerner