Opvarm smørog olie på en pande og smid mørbraden på. Smør. Svinemørbrad med parmaskinke, salviemedpastamed sprødstegt parmaskinke, rucola, fløde og citron
Er man ikke ejer af en pastamaskine, kan man dog sagtens lave sin egen pasta, i særdeleshed er ravioli nem at give sig i kast medog så kan man desuden fylde sin ravioli med lige præcis den slags fyld der passer en aller bedst
Pensl pastakantenmed lidt vand og læg en plade til på som dække. (Karljohansvamp er egentlig ikke i sæson her i foråret, men jeg anvender den tørrede type, som, hvis du spørger mig, indeholder endnu mere smag, så denne pasta kan du lave hele året)
Ordet kommer fra det italienske ord nudi, som betyder nøgen, for det er nemlig nøgen pasta, det handler om – det vil sige kun ravioliens fyld, uden den pasta som omgiver den
Til saltimbocca kan du servere pastakogtmed hel, frisk spinat. For så skulle kødskiven sammen med skinken rulles til en lille roulade og garneres medsalviebladet udenpå
Mørbraden var stor, så der var også til mandag, hvor vi lavede grønkålspesto ogpasta som tilbehør. Det skal ikke være alt for indviklet at lave god mad – men det er heller ikke ret indviklet at omvikle en hel mørbrad fra en glad og fritgående gris (før den kom i fryseren altså) medsalviebladeog bacon og helstege den