(Brugte i denne sammenhæng “ægte” bagepapir, og ikke de genbrugelige jeg plejer – fordi, det er nemmere at klippe pastaen, når det stadig hænger på papiret)
(LINK TIL OPSKRIFT) One pot pasta er altid altid altid en vinder. Ellers er opskrifterne på tærte med porrer, skinkeog ost og laksetærte med spinat og asparges også højt placeret på listen
Æg, mælk og fløde piskes sammen med salt og peber, og hældes derefter over fadet. Her er en anderledes tærte idet der istedet for en dej-bund bruges pasta, så den er nem at lave og mætter godt
En nem tærte med bund af pasta istedet for dej. Skinke tern fordeles over. Vandet hældes fra og dampes lidt tør for væde, hældes derefter i bunden af et ildfast fad
Pastamed aubergine og tomatsauce. Kartofler med smør til, og spidskålssalat. Indisk curry med fisk. Måske kommer der lidt skinke i, og masser af grøn salat til