pasta så findes der både opskrifter der bruger hele ægog denne der kun bruger æggeblommerne. Læg en pastaplade på et meldækket bord, fordel fyldet ovenpå i ca
Er man ikke ejer af en pastamaskine, kan man dog sagtens lave sin egen pasta, i særdeleshed er ravioli nem at give sig i kast medog så kan man desuden fylde sin ravioli med lige præcis den slags fyld der passer en aller bedst
Pastasalatmed cherrytomater, forårsløg og basilikum. Frisk pastamed gorgonzola sauce. I dag blev det til en omgang æggekage, her i en variation medspinatog svampe som jeg fandt inspiration til hos Mayers
Vi valgte at lave en tomatsovs med bacon til den ene halvdel ogspinatmed mascarpone til den anden. Smør kanterne med lidt æggeblomme, læg et andet stykke pasta ovenpå og klem luften ud
Opskriften er med inspiration fra Carluccios kogebog om pasta, som du kan læse mere om Carluccio. Det er ikke den nemmeste pastaret i verden, så er det sagt
Sovsen skal ikke være for tyk til cannelloni, ellers bliver pastaen ved med at være hård. Du ruller bare en lang plade, sprøjter fyldet ud i midten, og ruller pastapladen så du får et rør
Den står på en simpel pastamed kongerejer, tomat, hvidløg og persille med masser af smag og farver. Ogmed min yndlingskombination af spinat, karamelliserede rødløg og gedeost
Jeg er klar over at indlægget måske vil være lidt irrelevant for mange, hvis i ikke lige ligger vejen forbi New York i den nærmeste fremtid, men jeg har dog besluttet mig for at dele alle mine spændende mad oplevelser med jer alligevel