Bland pastaogkødsauce sammen og kom det i et smurt ildfastfad. Smid det i et ildfastfad kom en bechamelsauce ognoget revet ost over ogvupti du har en lidt mere spændende ret
Den må gerne være lidt stærk i smagen, for spidskålenog tomatpureen stjæler en del smag… Derudover skal siges, at en kødsaucetil lasagne uden pasta helst skal ikke skal være for flydende, da grøntsagerne – i det her tilfældespidskålen – ogsåafgiver væske
At pastaen er skiftet ud med kål er ikkenogen katastrofe. Pasta er en kildetil mange kulhydrater - de er ikkenødvendigvis en dårligting - men hvis du vil spare lidt på dem, så er udskiftningentil kål en rigtig god ide
I bund og grund er denne opskrift en spaghettibolognese, men den er designet så pastaenkogesdirekteikødsaucen, og der er derfor kun en gryde og et par tallerkener, der skal vaskes op
Fyld kødsaucenipastarørerneog læg dem på tomatsaucen. Cannelloni er en italiensk måde at servere pasta på, og selv om det er en smule besværligt, så er der nogetsærligt ved de små fyldte pastaruller, og jeg anbefaler at man køber de tørrede pastarør frem for at bruge friskpasta - resultatet blier bedre
lav nu skiftevis lag af kødsauce, mornay sauce ogpastaplader. Allerhelst vil jeg selv lave minpastaog bechamel sauce men i hverdagen så bliver det altså med pastapladerogkarolines Mornay sauce
Så et lag pasta, kødsauce, squash, bechamelsauce og parmasan osv. Øverste lag giver du kødsauce, bechamel, parmasan ogsidst, men ikkemindst mozerella, revet i små stykker og fordelt over overfladen
Så et lag pasta, kødsauce, squash, bechamelsauce og parmasan osv. Øverste lag giver du kødsauce, bechamel, parmasan ogsidst, men ikkemindst mozerella, revet i små stykker og fordelt over overfladen
Tilsættomatpasta, ogsvitsiyderligere ca. Denne lasagne med kartofler er lagt sammen med kartofler i stedet for med pasta, men ellers er den inspireret af en ganske almindelige lasagne