Server koteletter og porrer med pasta og et drys basilikum. Kog imenspastaen. fuldkornspasta. Koteletter ifad er normalt noget med tomatflødesauce og champignoner, men i denne version er koteletterne ifad med porre og mornaysauce
Snitspidskål og porre og kom det i bunden af fadet. Egentlig fandt jeg bare det frem vilige havde liggende og resultatet blev rødspættefiletifad med en masse grønt, pesto og hakket mandler
Til tomatsovsen skæres porreni små stykker og svitsesilidtolie. Jeg lavede pladerne i en bredde, så ville passe i det fad, som cannelonnierne skulle ned i
Snitporre og soltørrede tomater fint. Bind en stor skive lufttørret skinkeomkring hver roulade, så fileterne holdes på plads, og sæt dem i et ovnfast fad
Kom pastasauce, tomatstrimler, tomatpesto og det knuste hvidløgi en tykbundet gryde. Server laks i tomatsauce, kogt spaghetti og dampede porreri hver sin varme skål