Derfor fik resten af rejerne fra sidste pastaret selskab af denne tomatsovs. Det kogte pasta vendes med tomatsovsen, og inden servering toppes der med et godt skud frisk revet parmesan og frisk basilikum
Pastaen er ikke almindelig pasta, men bønnepasta – altså pasta lavet på soyabønner. Du starter med at lægge dine frosne rejer ned i en skål med varmt vand
Tomaterne skal befries for kerner og skind. Den kløgtige læser har regnet ud, at man imellemtiden har sat blus under pastavandet og smidt pastaen i, så det er perfekt timet med færdiggørelsen af retten
Linguine med hjertemuslinger – linguine alle vongolePasta med små friske tomater – pasta con pomodorini freschiFritterede rejer, calamari og ansjoser – fritto di calamari, gamberi e acciughePasta med tomat og auberginer – pasta alla norma
Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, cous cous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønne bønner, tomater, oliven, feta og basilikum
Den hedder Pasta penne med rejer, fløde og tomat. pasta penne til to pers. Tilsæt rejerne og hvidløg og steg det under kraftig varme - således at det steges og ikke koges
Jeg elsker denne ret, dog med lidt ændringer da jeg ikke er de største soltørret tomat - elsker. Og så selvfølgelig til jer med et stort hjerte for god fisk og pasta
Skær tomaterne i store tern og tilsæt dem – straks herefter tilsættes mornaysaucen. I stedet for tiggerrejer kan du også lave pasta med flødesovs og kylling