Dertil er pastaretten toppet med ristede mandler, ovnbagte cherrytomater, frisk timian og parmesan. For noget tid siden har jeg sagt ja, til at deltage i en fiskeret udfordring fra madbloggerudfordringen
I de sidste par uger har vi blandt andet brugt pesto til en pastaret med varmrøget laks, på ristet rugbrød under pålæg, i sandwich og som her vist på billedet ovenfor, hvor tirsdagens aftensmad fik selskab af pestoen
en pastaret dagen efter, hvis du er til det, men du må hellere fjerne de lange stykker timian først. Denne version af retten er ganske 'inspireret' fra en anden madblog, så det skal Grydeskeen have credit for
Mmmh det er bestemt ikke sidste gang jeg laver denne pastaret, som jeg blev stærkt inspireret af på en af mine farvorit madblogs - nemlig Green Kitchen Stories
Dette er verdens letteste pastaret, og samtidig en af verdens bedste. Jeg havde først set en opskrift på en anden madblog, men den virkede lidt kompliceret, så da min mor viste mig denne uffatelligt nemme fra Jamie Oliver blev det den - dog puttede jeg ikke alt hvad der stod i hans opskrift i, men ellers er det næsten bare den samme