- et lækkert tilbehørSom kan give et uimodståeligt og lækkert twist til rigtig mange ting - eksempelvis i din sandwich, som tilbehør til dit kød, din ost eller som ekstra spice i en pastasalat
4 kyllingefileter4-5 dl spelt pastaskruer1 bakke ruccola1 pakke bredbladet persille1 pakke frisk græsk fetaost½ glas sorte oliven uden sten1 spsk sennep1 tsk akaciehonning4 spsk olivenolie1 spsk rødvinsvinaigre½ tsk sukker2 fed hvidløgSyltede rødløg1,5 dl lagereddike2 dl sukker2,5 dl vand2 rødløg i bådeSådan gør du. 1) Pil løgene og skær dem ud i tynde både2) Kom eddike, sukker og vand i en gryde3) Kog blandingen op til sukkeret er smeltet4) Tilsæt løgene og sæt til side. Løgene skal være koldeKyllinge-pastasalaten1) Sæt en gryde over med vand, og kog pastaskruerne iht. 6-8 minutter)2) Når pastaskruerne har kogt, hælder du vandet fra, vender dem i lidt olie og sætter du dem til hurtig afkøling3) Hak det ene hvidløg i små stykker, og svits dem hurtigt på en varm pande4) Del kyllingefileterne i 2 på langs, krydr dem med salt og peber og kom dem på panden til hvidløgene5) Skyl ruccolaen og bredbladet persille og hak det groft6) Til dressing blander du sennep, honning, olivenolie, rødvinsvinaigre, 1 revet hvidløgsfed og sukker7) Blan pastaskruer, persille og rucola samt oliven i en skål og vend det godt i dressingen8) Anret kyllingen ovenpå pastasalaten, smuldr fetaen ovenpå og slut af med at pynt med de syltede rødløg 4 kyllingefileter. 1,5 dl lagereddike
BBQ-lår ( Marinaden med ketchup er brugt, dog med brun farin i stedet for sirup) med pastasalat. Indkøbslisten er lavet udfra at man har basisvarer som hvidløg,olie, eddike, mel, løg, sukker, ketchup mælk, krydderier osv
Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side Pastasalat 1. Lav marinade af olivenolie, hvid balsamico eddike, honning, sennep, salt og peber 7