Revet parmesan. Vend pastasalaten sammen med rødbedepestoen og lad den trække i ca. Et pastasalat som i den grad fanger øjet, men utrolig svær at fotografere
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av spinat, basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Tomaterne skal selvfølgelig have lidt tid i ovnen, men derudover tager pastasalaten ikke lang tid at lave, og den er perfekt som et vegetarisk måltid, som tilbehør til kød, kylling eller fisk eller med på madpakken dagen efter
En opskrift fra Arla på stegte kyllingelår medpastasalat. Selve pastasalaten, eller rettere sagt dressingen husker jeg ikke som noget der faldt i min smag
Brug pesto’en til pastasalat, nye kartofler, tapas eller i sandwishes. Den klassiske grønne pesto med basilikum, hvidløg og parmesan er altid et hit, men jeg kan godt lide at eksperimentere og bruge hvad jeg har i skuffer, køleskab og urtehave
Pastasalatmed cherrytomater, forårsløg og basilikum. Blomkålssalat medparmesan og pinjekerner. I dag blev det til en omgang æggekage, her i en variation med spinat og svampe som jeg fandt inspiration til hos Mayers
The post Lækker pastasalatmed broccoli, kerner og parmesan appeared first on Grydelappen. Pastasalaten kan nydes lun lige når den er lavet, men de kolde rester smager også skønt i fx madpakken
Bland resten af ingredienserne godt sammen med pastaen og broccolien og du har en dejlig salat. Pølsen på billedet er vist ikke helt "lovlig" i livsstilen, men hvis du gør som mig - altså synder af og til - så sørg for at gøre det med en rigtig god fedtfattig og kødfuld pølse fra slagteren