Selv hvis du kæmper med et lidt mere kræsent barn, plejer der altid at være et eller andet i pastasalaten de kan lide – og resten kan jo pilles fra efter behag
Instructions Kog pastapennene møre Bland olie, chili, salt og peber sammen Skær forårløg i tynde skiver Skær tørrede tomater i tern Når pastaen er kogt blandes forårsløg, soltørredetomater og oliedressing sammen Lad pastaen køle helt af Skyl rucolaen Lige inden servering vendes rucolaen i pastaen Drys med ristede kerner og server
pastasalat eller som dip til brød. De grillede peberfrugtstykker blendes i en blender (eller i en skål med en stavblender) sammen medsoltørredetomater, solsikkekerner, olie, timian og citronsaft
pastasalat eller som dip til brød. De grillede peberfrugtstykker blendes i en blender (eller i en skål med en stavblender) sammen medsoltørredetomater, solsikkekerner, olie, timian og citronsaft
Dét er til gengæld et koncept jeg støtter helt op omkring – så behøver jeg ikke spise min egen kedelige mad, men kan få lov til at smage andres pastasalater, madtærter og kyllingelår
Kom halvdelen af de soltørredetomater inklusive noget af olien i en blender. Små tomater. Denne her pastasalat indeholder både grønt til damerne og rigeligt med kulhydrater til mændene
En ret her på siden, der passer rigtig godt til, ville være pastasalatmed krydderurter. Den her version kombinerer min basis take på den danske ret med græske kødboller, og er måske lidt for vild til oldefar, men er dog stadig frikadeller som han kender dem – ‘bare’ med et ekstra pift