Skær tomaterne i kvarte. Anret pasta med ærter, asparges, salat, æg og tun. Pynt med karse. De sidste 2 minutter koges asparges og ærter med. 4 tomater
Den bestod af denne lækre mellemøstlige pastasalatmed langtidsbagte tomater, bønner. Denne pastasalat er enorm nem at lave, forholdvis billig og mætter dejlig
Fjern kernehuset fra tomaterne og skær dem i tern - det samme med avokado. Eftersom min veninde Elisa, og jeg er vilde med feta, tilføjede vi faktisk det til også, men det er ikke en nødvendighed
Brug pesto’en til pastasalat, nye kartofler, tapas eller i sandwishes. ekstra oliven olie, tomater eller basilikum indtil du er tilfreds med smag og konsistens
Instructions Kog pastapennene møre Bland olie, chili, salt og peber sammen Skær forårløg i tynde skiver Skær tørrede tomater i tern Når pastaen er kogt blandes forårsløg, soltørrede tomater og oliedressing sammen Lad pastaen køle helt af Skyl rucolaen Lige inden servering vendes rucolaen i pastaen Drys med ristede kerner og server
Tomaterne skal selvfølgelig have lidt tid i ovnen, men derudover tager pastasalaten ikke lang tid at lave, og den er perfekt som et vegetarisk måltid, som tilbehør til kød, kylling eller fisk eller med på madpakken dagen efter
To lune veganske rødbede-deller, en lækker cremet hummus, en linsesalat med bladselleri, løse bagte majs med soltørret tomat, rødkålssalat med appelsin og ristede solsikkekerner, rødbedesalat, quinoasalat med abrikoser og persille, fuldkorns pastasalatmed sorte oliven, pesto og ristede pinjekerner