½ kg skrællede rodfrugter, fx pastinak, persillerod, jordskok eller gulerod. Opskriften er et godt og sundere alternativ til købe chips og dip og så smager det meget bedre
Også beder, rødbeder, pastinak, gulerod og andre rødder er velegnede. chips af rodfrugter. Det betyder også indendørs hygge, måske en god film – og i al fald en håndfuld chips at hygge sig med fredag aften
pastinakker. Jeg har fået smag for rodfrugtchips. pastinakker. Om de er mere sunde end almindelige chips har jeg faktisk ingen anelse om, men tanken om at rodfrugter er fulde af vitaminer og fibre gør det lettere for min indre stemme at overbevise mig om, at det ikke er helt galt
Chips Skrell grønnsakene og kutt dem i tynne skiver med en grønnsaksskreller eller en mandolin. De er klare til å tas ut av oljen når de slutter å boble, da er væsken i grønnsakene fordampet og du vil få sprø chips
Søde rodfrugter som gulerod, rødbede og pastinak er altså ret geniale at friterer. Og så var det at jeg så at de havde fået økologiske rodfrugtschips på hylderne