Skræl kartofler, gulerod samt pastinak. MOS. MOS. (Salt vil gøre mosen sej. Hæld vanden fra og mos det hele sammen med en kartoffelstøder, til en lækker konsistens og tilføj smør, mælk og smag til med salt
Hæld vandet fra, tilsæt smør, mælk, salt og peber og mos dem godt med et piskeris e. 1 gulerod, halveret. 1 persillerod eller pastinak, halveret. 1 gulerod, halveret. 1 persillerod eller pastinak, halveret
gulerod, rødbede, persillerod, pastinak). Mos kartofler og torskerogn og ælt godt sammen. Jeg var lidt skeptisk, da jeg stødte på denne opskrift på torskerognsfrikadeller, men de fungerer rigtig fint, og er et godt alternativ til de almindelige fiskefrikadeller
Skræl gulerødder, pastinak og kartofler og IKKE dit græskar og skær det hele ud i grove tern. Efter kogetiden tages gryden af varmen, og det hele blendes til en fin mos
Når jeg køber rodfrugter som pastinak og persillerod, køber jeg dem i mellemstørrelse da de godt kan miste lidt smag samt have en sej midte, hvis de bliver for store
mellem gulerod, hvid-, rød-, grønkål, bladselleri, peberfrugt, fennikel, broccoli, persille). gemmes til grøntsagsbouillon) og mos rodfrugterne med en kartoffelmospresser eller en elpisker
Mos rodfrugterne groft med en trægaffel eller moser til kartoffelmos. Pisk mosen igennem med mælk, smør samt salt og peber og lidt af grøntsagsvandet, til mosen får den ønskede konsistens
Kartofler, pastinak og gulerødder skrælles og skæres i grove tern. Det var en udgave med elendig og ikke spor sprød bacon - og så skulle kartoffelmos altså serveres med selskab af sovs
Jeg serverede timian kartofler og pastinak og gulerodmos der til. Så er det endnu en gang søndag aften, og som vi har gjordt de sidste 10 søndag, har vi siddet klar i sofa’en kl
SÆSON stegte pølser, gulerødder stegt med kapers og mos af kartofler og pastinakker med peberrod. SÆSON ris med stir fry af gulerod, hvidkål og forårsløg
Mos rodfrugterne groft med en trægaffel eller en moser til kartoffelmos. Pisk mosen igennem med mælk, smør samt salt og peber og lidt af grøntsagsvandet, til mosen får den ønskede konsistens