Røget Makrelpate Fjern skind og eventuelle ben fra makrellen og læg den i en minihakket med friskost, peberrod, citronsaft, olivenolie og peber En verden af smag!
Vild med vin – let & liflig hvidvin Jeg elsker denne vin til en let anretning i form af en let pastaret medfisk eller skaldyr. Fisk og skaldyr i alle afskygninger Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Le feu de fou Bogen er fyldt med lækre og indbydende opskrifter med udgangspunkt i alt lige fra blodpølse, flæske og indmadspølser, skinker, pateer og terriner, opskrifter fra bedstemors køkken, grillopskrifter, festmad med svinekød og retter med vildsvin Smagstid
Gastronomisk leksikon Fyldt fjerkræ, fisk, kød eller grøntsager med fars. elleroverhældning med kogendevand. Klar, kraftig kød-, grønsags- eller fiskesuppeCulinaria Kitchen