Når det er helt cremet tilføjes sojamælkeblandingen, og der blendes igen. Denne suveræne peanutbutter mousse tærte serverede jeg i går til Mad med Medfølelses julefrokost, og den var godt nok populær
Eurowoman kalder følgende opskrift for snickerskage med cookie dough, på Twinfoods egen blog findes opskriften under peanutbutter bidder med cookie dough – kald dem hvad du vil – i sidste ende, så er den her smagsoplevelse FANTASTISK
eks at tilføje peanutbutter, frosne bær, chokolade, kakao, nødder eller dadler. Ud kommer en cremet, silkeblød, sød og faktisk også ret fed is, som smager helt fantastisk
Icing til kagen kan du frit vælge, om du ønsker chokolade overtræk, glasur eller fondant, det kun din fantasi der sætter grænser, jeg valgte at blende nogle dadler med lidt plantemælk, kakao og peanutbutter og drysset derefter med kakao pulver
Hovedingredienserne er frossen overmoden banan og skyr/kvark, derefter kan du tilsætte smage som vanillepulver, kakaopulver, chokoladestykker, lidt sukrin+, pistaciearoma og pistacienødder, mandler, frosne bær, acaipulver, lucumapulver, peanutbutter - ja om du vil en proteinpulver med smag
Jeg kan blandt andet anbefale passionsfrugtshakes eller sprøde crepes med selvvalgt fyld (min favorit var peanutbutter og nutella), som du kan få fra flere boder
Den klassiske med kanel og smør, den med nødder og blåbær og den med banan og peanutbutter. Kold cremet sojayoghurt – jeg elsker simpelthen kombinationen af kold og varm og så syrligheden fra æblet