Dip. Dip. Imens tofuen står og marinerer kan du gå i gang med dippen. Rør derefter vandet i - gerne i nogle etaper, så kan du selv bestemme hvor tyk dippen skal være
Lav en vegetarisk version med nudler, mango, gulerødder, kål, peanuts og måske en karrydip. Alle kan sidde om bordet, opbløde et rispapir, fylde og rulle og dyppe dem i en lækker dip
Server med Thailandsk peanutsauce og chilipasta. Hertil smager chilipastaen så ufattelig godt, at du ikke skal være bleg for at bruge den i alskinds retter – for eksempel som dip til grøntsagsstænger, i en skøn tomatsuppe, stir-fry retter eller på den frække thailandske facon i en vandmelonssuppe
I denne uge er der derfor fokus på dette, og du kan finde alt muligt lækkert som spinat-æggewrap med avocado og laks, risnudler med edamamebønner og kokos-peanutsauce eller mexicanske quesadillas
Blomkåls bites med barbecue, gulerodsstænger og dip med sojayoghurt eller havrefraiche. I forbindelse med den årlige begivenhed på de sociale medier Marts med Medfølelse, blev jeg spurgt af foreningen Mad med Medfølelse, om jeg ville lave en madplan
Server peanut dip til dine sticks. Peanutdip4 spsk hoisin sauce3 spsk grov jordnøddesmør1 spsk ristet sesamolie1 spsk sød chilisauceRør ingredienserne til peanutdip sammen i en lille skål
Du kan enten, som mig, spise det til aftensmad eller servere som velkomstsnack somewhere og blære dig lidt over, du ikke ‘bare’ serverede normale chips og peanuts Squash- og auberginechips
½ dl saltede peanuts. Brug den som et sundere alternativ til vores elskede leverpostej på et groft stykke brød eller knækbrød, som dip til gnavegrønt, som fyld i en kål-/salat-/æggewrap eller noget helt, helt andet
salte peanuts). diphjemmelavetumami. Pestoen kan for eksempel bruges på rå spidskål eller andre grøntsager eller som dip til gulerodsstænger eller andre snacks
bogehvedesalat med kirsebær, gedeost og pistacie, Linsesalat med aubergine og figner og Spicy jordskoksalat med peanuts er kun en brøkdel af alle de spændende opskrifter, du finder i Emma Martinys kogebog
De friske rå grøntsager gør rullerne både sprøde og knasende, de saltede peanuts bidrager med den saltede smag, ingefær tilfører bitterhed og koriander, med sin meget karakteristiske parfumerede duft og smag, hører til i det asiatiske køkken