En glimrende anledning til at tage en lækker tyksteg af egen avl op fra fryseren. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Opskrifter og tagget grov kartoffelmos, oksesteg, Opskrifter, sovs, tyksteg, tykstegsfilet
Sort peber. Det var som nævnt en succes med roastbeef´en, og det var tydeligt at den lange tilberedningstid havde mørnet kødet, som var lavet af tyksteg
Salt og peber. Culotten sidder mellem halestykket og tykstegen på oksen. Læg en rist over, og læg stegen på risten med fedtsiden opad, drys med salt og peber
Derudover et bøfferne skåret meget tyndt ud og krydret godt med salt og peber, så der skal ikke meget kød til hver mundfuld for at tilfredsstille kødtrangen og smagssansen
Efterfølgende krydders kødet med salt og peber. Der er tit tilbud på et godt stykke højrebstyndsteg eller tyksteg, derfor er det også en relativ billig ret
vend dem i salt og peber. med salt og peber. Husk det er jo week-end og maaske de eneste dage der er tid tilog spise sammen og hvorfor saa ikke lave noget laekkert mad
salt og peber. tyksteg, knoldselleri, rødvin og råstegte gulerødder. salt og peber. 800 g (4x200) tykstegs bøffer - eller mere hvis man ønsker. 800 g (4x200) tykstegs bøffer - eller mere hvis man ønsker