Tilsæt halvdelen af laksen i blenderen sammen med den revede peberrod. Hæld cremen op i en skål. Små franske toast med laksedip2 spsk mayonnaise (Hellmanns)100 gr flødeost1 spsk kapers2 tsk citronssaft1 tsk friskrevet peberrod100 gr røget laks1 spsk finthakket bredbladet persille1 spsk finthakket purløg1 pakke minitoastBlend mayonnaise, flødeost, kapers og citronsaft sammen til det er ensartet. 1 tsk friskrevet peberrod
Rør den syrnede fløde eller cremefraiche med peberrod og smag til med salt og peber. Brug et lille stykke rødkål til at smage til med i stedet for en ske, så kan du bedre bedømme om cremen er stærk og salt nok
En af mine favoritsuppe lige i øjeblikket er denne rødbedesuppe med porre-peberrodscreme. Rør syrnet fløde med friskrevet peberrod og smag den til med salt og peber
En traditionel pariserbøf ( i min verden) består af en skive hvidt franskbrød med smør, en saftig hakkebøf toppet med høvlet peberrod, løgringe, kapers og en æggeblomme
I bøtten findes coleslaw med karse og peberrod og toppet med mine yndlings sorte soltørrede oliven. Burgeren er smurt med tomat pesto i bunden på auberginen, så bøf med cremet guacamole og endu en aubergine skive