Pecorino romano opskrifter

Pasta Amatriciana

Pasta Amatriciana

Revet PecorinoRomano, eller Parmesanost. Revet PecorinoRomano, eller Parmesanost. Pasta Amatriciana. En klassisk italiensk pastaret som stammer fra byen Amatrice i det centrale Italien, nærmere betegnet i regionen Lazio
Lasagne al pesto

Lasagne al pesto

PecorinoRomano. Riv Parmigiano Reggiano og PecorinoRomano fint og bland de to oste sammen. 100 gr PecorinoRomano

Fyldte pandekager m. oksekød og grøntsager

Du kan bruge den ost, du føler for… i mit tilfælde, har jeg brugt en fast, hård fåreost PecorinoRomano, som dog ikke har den bedste smelteevne, men smager vidunderligt
Pesto alla Genovese

Pesto alla Genovese

Køb fx en hel Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Sardo, PecorinoRomano eller Parmesan. Pesto alla Genovese
Pasta med bladbeder og salamella | Pasta alle bietole e salamella

Pasta med bladbeder og salamella | Pasta alle bietole e salamella

Bland den så med sovsen og server straks med et drys af PecorinoRomano. 1 stort bundt bladbeder 2 løg 3 fed hvidløg 3 ferske italienske pølser – salamelle eller salsiccie (4-500 gram) 1 glas hvidvin Ekstra Jomfru olivenolie 3 friske salvieblade En smule salt PecorinoRomano ost 500 gram pasta af typen ‘Mezzi rigatoni’ eller ’Mezzi manniche rigate’

Spaghetti alla carbonara

Hvis du vil følge den originale version, skal du i stedet for parmesanost bruge revet ost af typen PecorinoRomano, en hård ost lavet af fåremælk med en kraftig og intens salt smag

R

When made from ewe's milk, it is called PecorinoRomano. It is made from whey from other cheeses such as provolone, pecorino, and mozzarella

Tomattærte og Lasagne

Inge plejer at bruge Primadonna osten til tærten, men den kunne vi ikke støve op i Italien, så vi valgte en PecorinoRomano ost istedet og resultaten blev Ganske godt