Pekingsuppe 2 opskrifter

Pekingsuppe med kylling a'la Edel c",)

Pekingsuppe med kylling a'la Edel c",)

2-3 ss rapsolje (eller en annen smaksnøytral olje, som tåler høy varme). 120 g bambusskudd. 2-4 stk champinjong (eller svart kinesisk sopp, må bløtlegges først). 10 dl hønsebuljong, jeg brukte vann og 2 beger 'Maggi Fond Cups, kylling'. 2 ss Cognac (eller vermouth). 2 ss sitronsaft. 2,5 ss soyasaus. 2 ts chilipulver. La det koke i 2 minutter til. 120 g bambusskudd. 2-4 stk champinjong (eller svart kinesisk sopp, må bløtlegges først). 10 dl hønsebuljong, jeg brukte vann og 2 beger 'Maggi Fond Cups, kylling'

Omelet med tang

Pekingsuppe. 2009/478. 22 g. 2 spsk. 200 g blandede svampe. Steg hver omelet i 2 minutter, eller til den er stivnet. 22 g. 2 spsk olie. 200 g blandede svampe

Pekingsuppe

Uhh, det var som at spise på en kinesisk restaurant. Suppen smagte lige som den skulle. Lignende opskrifter

Pekingsuppe

Vi elsker denne pekingsuppe. Tilsæt til sidst porrer, gulerødder og ærter til pekingsuppen. Servér den varme pekingsuppe med rejechips

Kyllingepie

Pekingsuppe Uhh, det var som at spise på en kinesisk restaurant. Der er nu noget ved butterdej, men det er desværre også meget fedt

Marineret, stegt gåsebryst med bagte æbler

Pekingsuppe Uhh, det var som at spise på en kinesisk restaurant. 2812/670. 12 %. 2 spsk. 2 spsk. 2 tsk. Skær gåsebrystet i 1-2 cm tykke skiver. Tænd ovnen på 225° C. Sæt æblerne i ovnen de sidste 10-12 minutter sammen med rodfrugterne. 2 minutter på hver side ved hård varme på en pande uden tilsætning af fedtstof. 2 spsk sojasauce. 2 spsk japansk risvineddike. 2 tsk fennikelfrø

Castello-risotto med kylling og persille

Pekingsuppe Uhh, det var som at spise på en kinesisk restaurant. 2881/686. 20 g smør. 2 skalotteløg. 200 g friske, grønne asparges. 2 tsk. 2 dl hakket, frisk persille – andre krydderurter kan også anvendes. 200 g blandede svampe. Tænd ovnen på 225° C. 20 minutter afhængig af størrelsen på kødstykkerne. Kog aspargeserne i letsaltet vand, i 2-3 minutter. 2px solid #cfcfcf. 20 g smør. 2 skalotteløg. 200 g friske, grønne asparges. 2 tsk olivenolie. 2 dl hakket, frisk persille – andre krydderurter kan også anvendes. 200 g blandede svampe

Stegt kylling

2429/578. 29 %. 26 %. 2-3 bdt. 2 spsk. Varm ovnen op til 250° C. Pekingsuppe 4 personer. 2-3 bdt persille (40-50 g). 2 spsk majsstivelse

Gulerodssuppe med flødeost, pocherede æg og pølsehorn

1821/434. 24 %. 256/61. 2 g. 2 store løg. 2 grøntsagsbouillonterninger. 200 g flødeost naturel. 1-2 spsk. Pekingsuppe 4 personer. 2 g. 2 store løg. 2 grøntsagsbouillonterninger. 200 g flødeost naturel. 1-2 spsk eddike