2-3 ss rapsolje (eller en annen smaksnøytral olje, som tåler høy varme). 120 g bambusskudd. 2-4 stk champinjong (eller svart kinesisk sopp, må bløtlegges først). 10 dl hønsebuljong, jeg brukte vann og 2 beger 'Maggi Fond Cups, kylling'. 2 ss Cognac (eller vermouth). 2 ss sitronsaft. 2,5 ss soyasaus. 2 ts chilipulver. La det koke i 2 minutter til. 120 g bambusskudd. 2-4 stk champinjong (eller svart kinesisk sopp, må bløtlegges først). 10 dl hønsebuljong, jeg brukte vann og 2 beger 'Maggi Fond Cups, kylling'
Pekingsuppe. 2009/478. 22 g. 2 spsk. 200 g blandede svampe. Steg hver omelet i 2 minutter, eller til den er stivnet. 22 g. 2 spsk olie. 200 g blandede svampe
Pekingsuppe Uhh, det var som at spise på en kinesisk restaurant. 2812/670. 12 %. 2 spsk. 2 spsk. 2 tsk. Skær gåsebrystet i 1-2 cm tykke skiver. Tænd ovnen på 225° C. Sæt æblerne i ovnen de sidste 10-12 minutter sammen med rodfrugterne. 2 minutter på hver side ved hård varme på en pande uden tilsætning af fedtstof. 2 spsk sojasauce. 2 spsk japansk risvineddike. 2 tsk fennikelfrø
Pekingsuppe Uhh, det var som at spise på en kinesisk restaurant. 2881/686. 20 g smør. 2 skalotteløg. 200 g friske, grønne asparges. 2 tsk. 2 dl hakket, frisk persille – andre krydderurter kan også anvendes. 200 g blandede svampe. Tænd ovnen på 225° C. 20 minutter afhængig af størrelsen på kødstykkerne. Kog aspargeserne i letsaltet vand, i 2-3 minutter. 2px solid #cfcfcf. 20 g smør. 2 skalotteløg. 200 g friske, grønne asparges. 2 tsk olivenolie. 2 dl hakket, frisk persille – andre krydderurter kan også anvendes. 200 g blandede svampe
Pekingsuppe Uhh, det var som at spise på en kinesisk restaurant. 2471/588. 28 %. 42 %. 25 minutter. 2px solid #cfcfcf. 2 stk. 2 stk til hver serveret med salat