Perlebyg kogetid opskrifter

Perlebyg med peberfrugt og tofu

Perlebyg med peberfrugt og tofu

Som et alternativ til ris og pasta kan vi med fordel bruge perlebyg. Perlebyg udmærker sig ved at have et lavt glykæmisk indeks
iransk suppe med perlebyg

iransk suppe med perlebyg

Denne mættende suppe med perlebyg – og måske et klassisk iransk brød - kan spises som hovedret, hvis portionen fordobles
speltotto m nye asparges og hasselnødder

speltotto m nye asparges og hasselnødder

Du kan bruge perlebyg, perlerug eller hvedekerner i stedet for spelt. 300 g perlespelt (eller perlebyg eller perlerug), evt. Lad de små stykker asparges simre med de sidste 2-3 minutter af kogetiden
Kornotto med gulerødder og persille

Kornotto med gulerødder og persille

Kogetiden afhænger af hvor bløde du ønsker kernerne skal være. 100 g perlerug (perlespelt eller perlebyg kan også bruges)
Thai-suppe med rejer og perlebyg

Thai-suppe med rejer og perlebyg

Ved valg af linser, reduceres kogetiden efter anvisning på pakken). Ved valg af linser, reduceres kogetiden efter anvisning på pakken)
Serrano-torsk med grøn perlebyg-otto

Serrano-torsk med grøn perlebyg-otto

en times kogetid i alt under jævnlig forsigtig omrøring. Perlebyg-ottoen. Varm olien i en dyb slip-let pande eller slip-let wok og rist perlebyggene et øjeblik
Hvid Bygotto

Hvid Bygotto

I denne omgang faldt valget på et sundere alternativ med perlebyg i stedet for de hvide riskorn. kogetid med hvidvin)