Server den til kød eller kylling eller tilføj kogte perlebyg, quinoa, fuldkornsris eller pasta, og du har en mættende salat, der også kan spises som frokost på madpakken
Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, cous cous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønne bønner, tomater, oliven, feta og basilikum
Jeg har lavet en klassisk iransk suppe medperlebyg. Jeg valgte at lave en salatmed hvedekerner, men stænglerne kan naturligvis spises naturel, blot kogt et par minutter – og medpesto eller en krydderurtedressing
Sidste uge bød det på alt godt til thai køkkenet + diverse med squash, blomkål, peberfrugter, portobellosvampe, gulerødder, salat, ramsløg, mynte, thai-krydderi, nudler, miso, sesamfrø, perlebyg og nudler
PerlebygSalat m/Fennikel. - Start med at koge perlebyggen i usaltet vand. - Når perlebyggen er kogt, sies vandet fra, og perlebyggen skylles i koldt vand