feta. Vandmelon og persille går helt utrolig godt sammen, og krydret med hvid peber, får den et frækt twist, som jeg lærte fra en kok jeg engang snakkede med
sammen med en grøn salat og en form for kød eller vegetarfrikadeller. Fordi de får så meget smag fra hasselnød, feta og persille, behøver de heller ikke særlig mange krydderier
Portobellosvampene kan både bruges som en lækker forret eller som hovedret sammen med en god salat. Udover svampene kom der feta, persille og andre lækre sager i kurven
Vandmelonssalat med feta og ramsløg. Og så måtte de små jo i blød så jeg kunne få brugt resterne, uden at salaten kom til at ligne den jeg lavede i går med rødkål og nektariner alt for meget
Salaten består af bulgur, der er vendt med sprøde, friskbælgede ærter, syrligt-søde kirsebær, karamelliserede rødløg, cremet feta og masser af citron og frisk persille
Et godt råd er også, at putte feta i salaten. Navnet yder ikke denne salat retfærdighed, og forklarer ikke de utrolige nyancer af smage, som venter dig ved den første bid
persille. Serveres med dagens salat og evt. Dagens ret er en let hverdagsret, hvor man laver en en slags kartoffelpandekage/røsti som bund og ovenpå den kommer man frisk spinat, tomatskiver og til sidst et drys fetaost
Hak persillen groft. Bland det hele sammen og smuldr feta i. Har du indimellem en kød fri dag, så er denne salat et godt bud på en fyldig og mættende salat, som er rig på kostfibre
en stor håndfuld frisk bredbladet persille. blød feta. Jeg har både brugt den som hovedelement i en salat, som her, og nu også lidt mere skjult i denne skønne speltsalat