Salaten bestod af avokado, agurk, rødløg, peberfrugt, persille og citronsaft. Det er i uger som disse, hvor timerne er knappe, at jeg virkelig værdsætter indholdet af forskellige næsten færdige retter i min fryser
Pasta med pesto / Cremet speltotto med ærter / Sommerpasta med ærter og safran / Nem edamamepure. 2 håndfulde friske krydderurter (jeg brugte basilikum og persille). Rist pinjekernerne på en pande eller i ovnen og blend dem derefter med ærter, friske krydderurter, citronsaft, 3 spsk olivenolie, parmesan, salt og peber til en halv grov pure (jeg gemte 1 spsk pinjekerner og ærter til at pynte med til sidst)
Frisk persille. Brussels sprouts puree (på engelsk) synes jeg lyder sjovt, og minder mig om den dejlige tid på sygeplejerskestudiet med nogle søde studiekammerater
- Persillestilke. Her har jeg kørt purén på sifon for at opnå en luftig fornemmelse, men det kan sagtens udelades – husk blot at blende pureén længe (ca
Skyl persillen og hak den groft. Kom persille, løg og hvidløg foodprocessoren. Falafel i pita med sprøde grøntsager og cremet dressing25 stk400 gr tørrede kikærter1 bundt bredbladet persille2 fed hvidløg1 løg1 spsk tahin1 spsk spidskommen1 spsk hel koriander1 lime1 tsk bagepulver2 spsk melOlie til stegningSkyl kikærterne grundigt
Svampebulgotto med persille, tørrede tranebær og ristede hasselnødder. Pil hvidløg, skræl ingefær og blend begge dele med sesamolie og chili til en pure (jeg brugte en minihakker)