Persillepestomedmandler. Hak mandlerne groft, rist dem på en tør pande, og kom dem i en foodprocessor eller blender – en stavblender kan også anvendes – og blend dem sammen med hvidløg, olie, og citronsaft
en klassisk version med basilikum og pinjekerner, en sommerlig version med spinat, persille og pinjekerner eller en rød version med soltørrede tomater og mandler
Med kartofler i persillepesto og hvidkålssalat. Og persillepestoen. Hvad skal man lige stille op med sådan en for at gøre den til noget særligt og ikke helt traditionel
Til sidst sorteres raviolien fra vandet og kommes på en tallerken/skål, hvorefter den vendes i masser af den hjemmelavede persillepesto og de svitsede svampe/løg
Et eksempel på en af favoritterne er stegt flæsk med persillesovs, som jeg lavede om på allerbedste tøsemanér til en rodfrugtsalat med stegt flæsk og persillepesto
Jeg laver den ofte med halvt og halvt persille og basilikum eller en ren persillepesto. Igår lavede jeg den så og skrev løbende ned hvilken mængde jeg puttede i af de forskellige ingredienser,Da jeg bagefter sammenlignede min pesto opskrift med en masse andre jeg fandt via Google, ja så kunne jeg godt se at der var en væsentlig forskel
Frisk rødkålssalat med appelsin og granatæble. til med lidt friskkværnet peber. 2) Kom persille, mandler og æbleeddike i en blender og hak det til en grov masse. Hurtig tomatsuppe 200 g Mandler
Kom spinaten i gryden til løgene sammen med afdryppede kikærter. Skyl persillen grundigt, kom den i blenderen sammen med parmesanost, hasselnødder, hvidløg, eddike, olie, ½ tsk salt og peber