Blend suppen direkte i gryden med en stavblender. Er suppen for tyk så hæld spæd til med bouillon. Server suppen rygende varme med sprøde brødcroutoner
Suppen har en cremet smag af ærter og en sød eftersmag af persillerod. persillerod. hvad angår suppe og jeg sidder ofte efter måltidet og er en smule uforløst i mæthed og følelsen af at tygge/spise
1 persillerod, i grove tern. 1Suppe topping. 1Tilsæt squash, persillerod, sød kartoffel, hvidløg og ingefær og steg det med i et par minutter. 1Skru ned til lav varme og lad suppen simre i 15 min. 1Imens laves toppingen til suppen. 1Tilsæt spinat og grønkål til suppen, når det er faldet sammen blendes suppen jævn med en stavblender. 1Smag suppen til med salt. 1Anret suppen skåle og fordel toppingen ovenpå
Jeg synes, suppen bliver ekstra god når, der er godt med løg og porrer i, så det bruger jeg stort set altid, men ellers varierer jeg de øvrige grøntsager mellem peberfrugt, gulerødder, squash, persillerod osv
Det er tid til dejlige, varmende supper, fx en juliennesuppe med bacon. Med et mandolinjern er det utrolig nemt og hurtigt at snitte grønsagerne, så det tager ikke lang tid at tilberede denne velsmagende suppe
Hønsekødssuppe. Måske ikke den mest præcise beskrivelse af de næste par retter, men det gi’r alligevel et meget godt billede af, at her snakker vi mad, hvor nærmest alt bli’r brugt – ikke bare i den ene pågældende ret (i dette tilfælde en god, gammeldags hønsekødssuppe), men også i andre
Når regn og rusk er udenfor er suppe bare noget af det bedste. dags oksekødsuppe. Savoykålen hører ellers traditionelt hjemme i minestronesuppe hos mig, men befandt sig fint i oksekødsuppen som ekstra grønt