Anret en tallerken med de kogte kerner, blomkålsskiver, stegte tomater, soltørrede tomater, et par spiseskefulde pesto per tallerken og top med de tør ristede pinjekerner
Du kan erstatte basilikumbladene med enten persille eller rucola, men så kan den skarpe smag godt forstærkes, og derfor vil jeg anbefale at bruge mere parmesan og citron, da det kan neutralisere bitterheden
Smag til med salt og juster tykkelsen med olie hvis den er for tyk. Har skiftet pinjekernerne ud med solsikkefrø som er med til at give en lidt anden med rigtig lækker smag til pestoen
Blend estragon i en hurtighakker medpinjekerner, citronskal, saft, revet parmesan og hvidløg. Bland pasta med estragon pesto, frisk bælgede ærter og kylling
I dag har jeg en lille hurtig opskrift til jer – jeg ved godt at det har stået meget til på bloggen, men jeg har altid travlt med det ene eller det andet
Pynt gerne toppen med de gemte pinjekerner, ærter og et par langtidsbagte tomater. Og så lidt ristede pinjekerner på toppen også – det hele smager af sol og sommer
I de sidste par uger har vi blandt andet brugt pesto til en pastaret med varmrøget laks, på ristet rugbrød under pålæg, i sandwich og som her vist på billedet ovenfor, hvor tirsdagens aftensmad fik selskab af pestoen
Så derfor gik vi i tænkeboks og kom frem til, at vi ville forsøge os med en purløgspesto. Mulighederne er uendelige med et glas hjemmelavet pesto stående klar i køleskabet
pinjekerner. Valget faldt på nogle pizzasnegle medpestoog tomat. Nu laves pestoen. Der skulle gær i opskriften og da jeg lige var kommet sent hjem fra arbejdet, besluttede jeg mig for at bage sneglene med bagepulver i stedet