De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Her kommer den sidste pesto i denne omgang, en lidt stærk en af slagsen. 80 g gulerodstoppe uden de groveste stilke. Næringsindhold per 100 g (beregnet uden gulerodstoppene, da jeg ikke kunne finde dem i udregningen). Related 80 g gulerodstoppe uden de groveste stilke. Næringsindhold per 100 g (beregnet uden gulerodstoppene, da jeg ikke kunne finde dem i udregningen)
Derudover er solsikkefrø er helt del billigere end de klassiske pinjekerner, og det er jo altid dejligt at spare penge uden at få på kompromis med smagen
En dejlig ærtepesto der passer godt til kylling, men også til at smøre i sandwich til madpakken. Du skal bruge250 g ærter (optøede)25 g parmesan1spsk philidelphia flødeost1 fed hvidløglidt hakket chili alt efter hvor stærk du vil have den2 spsk
Tilsæt også hvidløgsfed, salt, peber, hasselnøddekerner, citronsaft og skal, en smule parmesan og blend det hele til en til det bliver en lækker cremet pesto
Jeg havde en ide om at lave en dessert pesto, der kunne bruge til bl. Selvom det var lækkert på vandmelon, kunne melonen godt drukne lidt i smagen i forhold til pestoen
Også persillen er begyndt at levere fine nye skud så det har givet råvarer til den dejligste pesto. Pesto kan spises på tynde skiver af ristet rugbrød, eller som dip til gulerodsstave, på sprøde hjemmelavede kiks – se andre steder på bloggen – eller brug det som dressing på kartofler
Alle ingredienser blendes i den rækkefølge det står. Smag til med salt. Smager rigtig godt til f. eks. Kylling, fisk, svinekød, i salat eller på crostini ( grillede brød) 1 bundt salvie
Tomat pesto lavet på soltørret tomater og solsikkekerner. Ingredienser. 200 g soltørrede tomater (hvis du bruger soltørrede tomater i olie, skal olien hældes fra, og der tilsættes kun halvdelen af olien)3 dl olie2 hvidløgs fed2 spsk solsikkekerner2 tsk salt2 tsk sukker1/2 tsk chili pulverBlend det hele
Den første pesto blev en ostepesto, og er super lækker og kraftig i smagen. Så jeg er gået pesto amok og har prøvet mig frem med 3 forskellige, og jeg har stadig to poser toppe i fryseren
Én af de ting var en ny omgang ramsløg pesto. Sidste år brugte jeg denne opskrift på pesto. Ramsløg Pesto med hasselnødder 2015-04-16 13. 31 Lækker pesto med smag af ramsløg