Pide er en variant af pizza. Pide stammer fra Tyrkiet, og den er nemmere at tage med i hånden end en ”almindelig” pizza, da fyldet er delvist pakket ind
Da jeg kom hjem, var der en opskrift på en tyrkisk Etli Pide. En pide er dej, der er rullet flad og formet som en båd, hvorefter fyldet hældes ned i båden og bages
Pide. Pide er en tyrkisk pizza, der er velegnet til at have med i madpakken eller tage med på vej ud ad døren, når du skal til zumba, eller hvad du nu løber til i din travle hverdag
Idag starter Northside Festival og traditionen tro skal jeg afsted. Ud over et fantastisk musikprogram er der virkelig meget lækkert mad at udforske på festivallen
Rustic Kitchen Affairs | Healthy and Whole Food Recipes
Pide. Pide er nok den pizza færreste kender til. Pide er en portionspizza, hvor fyldet er næsten pakket ind, men uden helt at være skjult som i calzonen
Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt sukker, salt og olie og rør det ud til sukker og salt er opløst. Rør lidt mel i ad gangen, til du får en fin og glat dej der ikke klistrer alt for meget, den skal være så du lige kan ælte den uden at den sidder fast i bordet