Pighvar o. Stænk medcitron, drys med peber og smør dem med lidt olie. - Finnerne klippes af i retningen fra hale mod hoved- Fisken skrabes for slim fra hoved til hale ( hvis det ikke lige drejer sig om en karpe)- Fisken skrabes for skæl fra hale til hoved- Skrab rygblod og sorte rester af bughinden ud med en mindre kniv- Skyl derefter fsken i flere hold koldt vand både ud- og indvendig- Dup fisken tør med køkkenrulle
lørdag 30/1Frikadeller med coleslaw og nybagt brødDomaine Lafond ROC epine Lirac 2007søndag 31/1Lasagne al forno med oksekød, kylllingelever, svampe og urterBurgo Viejo Rioja 2005mandag 1/2Penne a'la creme med blåmuslinger og havtaskeChablis 2007 - (husker ikke domainet)tirsdag 2/2Kogt torsk med sennepssauce, æg, rødbeder og kartoflerJacobs Creek Chardonney vintage 2008 & Domaine de Pressier Fleuri Morgon 2005onsdag 3/2Pastasalat med ananas, rucola og hvidløgskyllingChristian Bernard Reserve des grands fers Fleuri 2005torsdag 4/2Oxebeauf med bearnaise, grønne bønner og kartoflerDomaine de la garenne comte jean de belinecourt, Bandol 2005 &Domaine Pierre Labet Bourgogne Vieilles Vignes Pinot Noir 2005fredag 5/2Thaisuppe med havtaske og blåmuslingerJacobs Creek Chardonney vintage 2008lørdag 6/2Fois gras terrine med gewürtzsraminerVin D'Alcase André Scherer vendanges de la saint martin Pinot Gris 2007Wienerschnitzel med ærter, citron, peberrod, kapers, ansjoser og brasede kartoflerChateaux Segur Bordeaux Haut Medoc 2005Søndag 7/2 Dampet pighvarmed kartofler, grønt og beurre blancAlsace grand cru André Scherer Gewürtztraminer Eichberg 2006