Pighvar med citron opskrifter

Ovnbagt laks

Ovnbagt laks

Læg dild oven på laksen, dernæst citronskiverne, og drys til sidst med salt og peber. Laks har tilligemed sæson hele året

Fisk

Pighvar o. Stænk medcitron, drys med peber og smør dem med lidt olie. - Finnerne klippes af i retningen fra hale mod hoved- Fisken skrabes for slim fra hoved til hale ( hvis det ikke lige drejer sig om en karpe)- Fisken skrabes for skæl fra hale til hoved- Skrab rygblod og sorte rester af bughinden ud med en mindre kniv- Skyl derefter fsken i flere hold koldt vand både ud- og indvendig- Dup fisken tør med køkkenrulle

Maddagbog v.1 - Sommerhus i Houvig

lørdag 30/1Frikadeller med coleslaw og nybagt brødDomaine Lafond ROC epine Lirac 2007søndag 31/1Lasagne al forno med oksekød, kylllingelever, svampe og urterBurgo Viejo Rioja 2005mandag 1/2Penne a'la creme med blåmuslinger og havtaskeChablis 2007 - (husker ikke domainet)tirsdag 2/2Kogt torsk med sennepssauce, æg, rødbeder og kartoflerJacobs Creek Chardonney vintage 2008 & Domaine de Pressier Fleuri Morgon 2005onsdag 3/2Pastasalat med ananas, rucola og hvidløgskyllingChristian Bernard Reserve des grands fers Fleuri 2005torsdag 4/2Oxebeauf med bearnaise, grønne bønner og kartoflerDomaine de la garenne comte jean de belinecourt, Bandol 2005 &Domaine Pierre Labet Bourgogne Vieilles Vignes Pinot Noir 2005fredag 5/2Thaisuppe med havtaske og blåmuslingerJacobs Creek Chardonney vintage 2008lørdag 6/2Fois gras terrine med gewürtzsraminerVin D'Alcase André Scherer vendanges de la saint martin Pinot Gris 2007Wienerschnitzel med ærter, citron, peberrod, kapers, ansjoser og brasede kartoflerChateaux Segur Bordeaux Haut Medoc 2005Søndag 7/2 Dampet pighvarmed kartofler, grønt og beurre blancAlsace grand cru André Scherer Gewürtztraminer Eichberg 2006