Nem og alligevel festlig mad, og en god måde at bruge rester af flødeostog grøntsager. Gør grøntsagerne i stand, læg dem i et ovnfast fad, hæld vin, vand ogfløde over og drys med salt og peber
Tilsæt så Parmigiano Reggiano, fløde, salt og paprika til smørret og rør det hele godt sammen. Ideen til denne opskrift på pikanteostesnacks med Parmigiano Reggiano opstod, da jeg bagte tyske julesmåkage “vanillekipferl” – eller vaniljemåner – og brugte en speciel form til at lave disse
Tilsæt flødeogpikantost, og lad det småkoge til sovsen bliver tykflydende. Ost – pikantost. Denne unikke smag af paprika ogfløde sammen – det bliver ikke bedre
Baconen smøres med et godt lag pikantostog rulles om kyllingestykkerne. Igår lavede jeg denne dejligt nemme ret - det smagte rigtig dejligt ogtog ingen tid
Fordel smøreosten i ned langs midten af mørbraden, og rul den sammen omkring osten. Jeg spiste dem til en omgang pandestegt laks med sprød skind, og en rest flødestuvet spinat
Kyllingefilet med pikantostog parmaskinke. Når kødet er færdigstegt kommes først citronpestoen i under omrøring og derefter fløden, og til sidst kommes pastaen over i gryden, og alt gives et opkogog er nu færdig til servering evt