Pistacie kage opskrifter

15 Gem
PISTACIE - KAGE

PISTACIE - KAGE

Tilføj derefter pistaciemassen og pisk igen. En giftgrøn velsmagende kage kan man da altid sætte til livs
4 Gem
Pistacie drøm - raw food brownie

Pistacie drøm - raw food brownie

Pistacie drøm - raw food brownieEn virkelig lækker kage der ikke kræver bagning og som du kan spise med god samvittighed hvis du skal smide lidt overflødige kilo
4 Gem
Pistacie drøm - raw food brownie

Pistacie drøm - raw food brownie

Pistacie drøm - raw food brownieEn virkelig lækker kage der ikke kræver bagning og som du kan spise med god samvittighed hvis du skal smide lidt overflødige kilo
1 Gem
Pistacie Drøm

Pistacie Drøm

Pistacie drøm - raw food brownieEn virkelig lækker kage der ikke kræver bagning og som du kan spise med god samvittighed hvis du skal smide lidt overflødige kilo
1 Gem
Pistacie - pasta

Pistacie - pasta

JEG vil ikke lave pistacie eclairs for et krævende kage publikum kun på 'aroma'. Jeg var ude for at handlede ind til nogle pistacie eclair, jeg har tænkt mig at lave til søndag
2 Gem
Marcipanroulade med pistacie

Marcipanroulade med pistacie

-) En marcipanroulade med nougat og pistacie. Derefter smurte jeg pistaciemassen (Odense - færdiglavet) ud på marcipanen og smeltede nougaten, så den også lige var til at smøre ud
1 Gem
Marcipanroulade med pistacie

Marcipanroulade med pistacie

D. e. t. e. r. a. l. l. e. r. e. r. d. e. 3. s. ø. n. d. a. g. i. a. d. v. e. n. t. T. i. d. e. n. g. å. r. s. t. æ. r. k. t. l. i. d. t. i. n. s. p. i. r. a. t. i. o. n. t. i. l. h. y. g. g. e. i. k. ø. k. k. e. n. e. t. -. ). E. n. m. a. r. c. i. p. a. n. r. o. u. l. a. d. e. m. e. d. n. o. u. g
139 Gem
Flødeboller – sukkerfri og verdens bedste

Flødeboller – sukkerfri og verdens bedste

Matcha (grøn te) og pistacie flødeboller. Når du har kommet guf-cremen på dine kransekager, og den har trukket en time, skal Chokoladen tempereres og kommes på dine flødeboller
49 Gem
Sukkerfri knasende kæmpe cookies (for sharing)

Sukkerfri knasende kæmpe cookies (for sharing)

hvid chokolade / pistacie. , eller sid med din veninde over en kop te, og nyd det lækre knæk på småkagen idet den deles
28 Gem
7. december. Nem lækker julekonfekt.

7. december. Nem lækker julekonfekt.

Det kan være et par håndfulde miniskumfiduser, pistacienødder, almindelige nødder, cornflakes, grofthakkede mandler, kokos, knuste pebermyntestokke
12 Gem
Nem jordbærtærte

Nem jordbærtærte

Næste gang vil jeg smide nogle blåbær på sammen med jordbærene for at give kagen endnu mere syrligt, og evt nogle pistacie nødder for at kopier Mette Blomsterberg lidt
4 Gem
Himmelske chokolade muffin

Himmelske chokolade muffin

Hak mandler og pistacie nødder groft og dys på muffin Drys derefter lidt rørsukker over hver muffinKlar til at komme i den forvarmede ovn
23 Gem
Salt Karamel Macarons

Salt Karamel Macarons

Karamel eller måske pistacie macarons. Hun har haft meget at se til med nyt arbejde, flere gøremål og mange ordre på kager
12 Gem
Jordbærtærte med pistaciemazarin

Jordbærtærte med pistaciemazarin

Her kommer så fødselsdagskage no. Den sprøde tærtebund fyldt med saftig mazarin , et strejf af pistacie og en top af friske jordbær
8 Gem
Småkagefabrikken: Julens lækreste brunkager

Småkagefabrikken: Julens lækreste brunkager

Herefter blandes kanel, nelliker, ingefær, allehånde og hvedemel sammen og så tilføjes syltet appelsin, mandler og pistacie
5 Gem
Ny lækker opskrift

Ny lækker opskrift

– Prøv en skøn opskrift på lækre mazariner med pistacie og kirsebær her. Kagecreme. Mazarinkage med rabarber
1 Gem
Flødeboller med hindbærskum og marcipanbund

Flødeboller med hindbærskum og marcipanbund

Pistacie drøm - raw food brownieEn virkelig lækker kage der ikke kræver bagning og som du kan spise med god samvittighed hvis du skal smide lidt overflødige kilo
1 Gem
Majpost #2 – Vaniliecupcakes m. rabarber-cremecheese frosting

Majpost #2 – Vaniliecupcakes m. rabarber-cremecheese frosting

Sommeren banker på døren, solen skinner og de her kager er perfekte til de varme sommerdage i haven. Selve kagen er en basic vanilie-cupcake, som jeg tit bruger når jeg skal teste nye toppings af