PizzaBianco. Pizzadej. Rul dejen ud til to pizzaer. Fordel dem på pizzaerne. Pizzadej. 10 minutter (ekskl pizzadejen, som du finder opskrift på her). 2-3 minutter (hvis du har en pizzaovn som jeg – ellers skal den nok have en 15-20 minutter i en almindelig ovn). Riv lidt parmesan over, og smid dem så i ovnen – 2-3 minutter i en pizzaovn som min, og ellers er 15-20 minutter i en almindelig nok ikke helt ved siden af
"En helt hvid pizza". Jeg vil simpelthen bevæge mig i ud at lave en pizza, som bryder alle lovene for den kendte fuld-fede-næsten-tømmermænds-agtige-pizza med massere af ost, tomatsauce og kød
Dobbelt portion pizzadej ift. Følg opskriften på dejen til der, hvor den er rullet ud til pizzaer. Pizzaen er færdig når den ser ud som ovenstående billede
pizzabianco bruger du philadelphia eller mascarpone. Der er så mange gode ting på denne pizza med søde kartofler, at jeg ikke kan få det hele med i titlen
Pizzabianco med parmaskinker, portobello og mascapone- og trøffelcreme (opskrift her). Efter-billede efter et brutalt angreb fra mandolinjernet – ingen krudtskader her
Pizzabianco con funghi, aglio og persille. Fredag aften – nippemadsaften og denne gang pizza aften. Da pizzaerne var bagt, blev der – i det øjeblik, de kom ud af ovnen – drysset med parmesanflager og lagt en skive italiensk skinke på toppen – endnu en pizzabianco var født
I går lavede jeg pizzaBianco, som blot betyder hvid pizza. Jeg skulle have tømt køleskabet efter påsken, og supplerede denne pizza med pasta med flødestuvede champignons og godt med hvidløg
Creme fraiche – hvis det bruges i stedet for tomat i bunden kaldes det en pizzabianco. Og da vi også fandt en pakke frisk mozzarella og et par bløde tomater i køleskabet + en pakke chorizo i fryseren brugte vi i stedet pandekagerne til at lave små pizzaer, og de smagte faktisk forrygende godt og tog ingen tid at lave
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!