D. e. t. r. p. i. z. a. u. d. n. m. l. b. o. k. å. s. f. ,. g. 1. -. 2. ½. v. æ. ø. /. h. T. 5. c. 8. O. 3. B. j. K. y. L. H. E. ¾. 4. 6. R. P. 0. S. I. 7. N. F. ) l
Tyk eller tynd bund, hvid eller rød, proppet med topping eller helt enkel og minimalistisk. Find en god opskrift på pizzadej (italiensk pizzamel er et must) og hav en dej klar til to pizzaer
Sprød bund og lækkert fyld i de italienske farver. Skær osten i tynde skiver, skær tomaterne i halve og tryk kernerne ud af dem (nemmest med en tommelfinger…)
Her ses en hytteost-parmaskine-pizza på grøntsagsbund. Bund. Vandmelonsalat Deluxe. Så er det ved at være weekend, og vi kender alle til maven, der tikker om fredags-pizza
Inspireret af forskellige opskrifter på pizzaer på blomkålsbunde – blandt andet denne her – blev det den anden aften til den lækre pizza på en bund af blomkål, revet gulerod, revet ost og æg
Det blev til en fantastisk god og smagsfuld pizza med bund af rødbede og broccoli. Der er kommet ost på toppen, hvilket ikke er sundhed med stort S – men det er også begrænset hvor meget man skal skære fra den traditionelle pizza for at der bare er en lille sammenhæng imellem
I min udførlige deskription af pizzadejens tilberedning, så den bliver til den sprødeste pizzabund i verdensklasse, kom jeg ikke rigtig ind på hvordan du håndterer webergrillen, som dejen naturligvis modner på
Bunden er en grov tortillia og mængden af ost er minimal. Så derfor kan du sagtens nyde din pizzauden at få dårlig samvittighed – og smagen er altså virkelig lige så god