Det går jo bare ikke at blive ved med at proppe de kaloriefyldte platter i munden, de dumme pizza’er sætter sig jo lige på hoften, eller de pizza’er jeg spiser gør i hvert fald
Jeg laver altid dejen grov og varierer meget med fyldet, men en sikker vinder er grønthandlerens solmodne oliven, der simpelthen smager skønt når de gør sig på en varm pizza
Jeg lavede to bradepander med blandet fyld. Jeg lavede en halv med kylling tern og pepperoni, en halv med skinke og pølser og en hel med skinke, pepperoni og bacon
Hvad med lækkert fyld på en god pizza. Pizza med kylling, hytteost og løg. dejlig pizza med pizzasauce af soltørrede tomater og skyr og toppet med skiver
Nyt fyld. Pizza. Ingredienser, kyllingen. Ingredienser, pizzadej. Opskrift, kyllingen. Opskrift, pizzadej. Rul dejen ud og kom kylling på sammen med tynde skiver af rødløg samt grove stykker mozzarella (lad lige sidstnævnte dryppe lidt af i et dørslag inden du kommer det på, så bliver det ikke sjasket under selve bagningen)
Hjemmelavet pizza. Fyldet bestemmer du selv. Det kan være den klassiske hakkebøf, men prøv også med kylling, eller hvad med frikadeller til en frikadelleburger
Fordel dejen ud på en bageplade (fylder lige knap en hel). Jeg tror ikke jeg der den eneste der er lidt træt af de meget populære (lidt smattede) blomkålspizzaer – her kommer i hvertfald en opskrift på en mere sprød og mere ala rigtig pizzabund-opskrift