Champignon, gorgonzola, serrano og rucola. Vi havde været i torvehallerne og få den mest fabelagtige pizza hos Gorms, hvilket fik mig til at google denne opskrift og eksperimentere lidt med at få mere varme i grillen
Normalt er jeg ikke vild med blå ost, men lige i sauce (og på pizza) er jeg helt fjollet med det - det har en lækker, karakteristisk smag når det opvarmes - lige efter mit hoved
Tomatsovs er noget de fleste af os oftest spiser sammen med pasta eller på pizza og i lasagne. Bearnaise, dild, peber, hollandaise, rødvins, senneps, paprika, champignon, gorgonzola, tun, sursød, karry, selleri, persille, peberrods, hummer, nå ja, og brun sovs, selvfølgelig
Den originale opskrift er denne Pear and Gorgonzola Cheese Pizza fra Allrecipies. Hvis du har tid til at lave din egen pizzadej, så kan du finde en god opskrift på en hurtig og let fuldkornsdej til pizza her
Og dagens pizza er en med tomat, champignon, oksekødspølse og gorgonzola. En gang imellem er en pizza bare det bedste at sætte tænderne i, når man har lyst til noget nemt, hurtigt, lækkert og velsmagende
gorgonzola. Andetsteds på denne blog findes der en fantastisk pizzaopskrift – i det indlæg nævnes der, at der også findes en anden slags pizza, og at en opskrift på den type pizza, kunne tænkes at finde vej til bloggen
Fyld200 g skinkestrimler250 champignon½ dåse ananas i stykker1 pakke pepperoni250 g revet ostevt- lidt gorgonzola, hvis man kan lide detrucolablade til at lægge oven på den færdige pizzaNår dejen er hævet rulles den ud til bradepande størrelse og lægges på bagepladen på et bagepapir
Læg små stykker gorgonzola jævnt fordlet ud over pizzaen. Jeg faldt forleden over den her variant af pizza, det er en rigtig god variant og kan stærkt anbefales at prøve
Gorgonzola og pærer. Og står den på pizza. gorgonzola. Rul dem ud til små pizzaer. Fordel pærerne på dejen, bræk gorgonzola i mindre stykker og pynt med salvie