Fyldet kan varieres i en uendelighed, den eneste regel er, at der skal sparres på det, så pizzaen forbliver sprød og kan spises med en hånd, uden at fyldet slasker ned på tallerknen
Bland gulerødderne med revet parmasan, presset hvidløgogæg. Jeg lavede den bare med hvad jeg lige havde i køleskabet, men er sikker på den også fungere med andet fyld
Drys lidt mel ud på et rent bord og rul pizzadejen ud til bunde med en kagerulle. Kødbollerne skal laves først, og resterne kan opbevares på køl og bruges i ungernes madpakker
Pizzamed silkeskåret skinke, sorte oliven, artiskokhjerter, rødløg, peberfrugt og frisk tomat. Sagt i al beskedenhed er de virkelig også rigtig rigtig gode, men måske har førstepladsen ogsånoget at gøre med at de elsker at være med til at pynte dem med forskellige ingredienser
Vores pizza blev med hjemmelavet tomatsovs (som egentlig bare er hvidløgog tomatpurre stegt i olivenolie, hvorefter en dåse hakkede tomater tilføjes, ogkoges lidt ind
Steg sammen med basilikum, hvidløg, salt og peber, indtil det har konsistens som tomatsauce. Blomkål er fyldt med kostfibre og giver derfor en rigtig god mæthedsfornemmelse, hvilket gør det nemmere at spise mindre
Kom det over i en skål og rør det sammen medæg, HUSK fibre, oregano, salt og peber. Blomkålen øger grøntsags- og fiberindholdet og forlænger dermed mæthedsfornemmelsen
eller som topping på hjemmelavet pizza. Kom de bløde løg på den forbagte tærtebund, overhæld medæggeblandingen, pynt med de gemte løgskiver og drys med revet ost
Jeg foreslår, at du enten laver en tærte eller hjemmelavet pizzamed ting fra køleskabet, så du kan få ryddet ud og er klar til en ny uge (ikke medregnet i indkøbslisten)
Jeg lavede noglemedpizzasauce, lagde tomatskiver på, slog et æg ud på, hvor jeg havde fjernet lidt af hviden, lagde lidt pesto ogægte parmesan på toppen
Normalt er jeg ikke vild med blå ost, men lige i sauce (og på pizza) er jeg helt fjollet med det - det har en lækker, karakteristisk smag når det opvarmes - lige efter mit hoved