Først og fremmest så skal man stoppe med at tænke på pizzasom fastfood. Sagt i al beskedenhed er de virkelig også rigtig rigtig gode, men måske har førstepladsen også noget at gøre med at de elsker at være med til at pynte dem med forskellige ingredienser
eller som topping på hjemmelavet pizza. Kom de bløde løg på den forbagte tærtebund, overhæld medæggeblandingen, pyntmed de gemte løgskiver og drys med revet ost
Da jeg har en intolerance overfor mælk, kan jeg ikke bare fylde mig med mælke og mælkeprodukter som ost i uanede mængder, men nu og da ryger da altså noget indenbords, især når jeg bliver lidt for inspireret af spændende og geniale opskriger fra Jane – den dejlige indehaver af bloggen Madbanditten
Til disse bunde har jeg brugt quinottamel, som er det samme som quinoamel blot med flere sorter i. Jeg har eksperimenteret en hel del medpizzabunde, bl
Rul dejen ud til en pizza og del den i ti “lagkagestykker”. De var meget delikate og et vaskeægte blæsevejrs-hygge-horn, som både kan spises til formiddagskaffen, på picnic i skovens fine efterårsfarver (begge er testet og godkendt) eller til aftenteen med tæppe og en god film i fjernsynet
Lidt som en pizza – lidt som en ovnmad, men helt sin egen. Vil du have den pyntede udgave, så læg nogle skinketern på hver delle, læg en skive ost og en skive tomat ovenpå
Læg nu skiftevis aubergine og squash i rækker, pyntmed cherry tomater, kidney beans og basilikum. Jeg havde hele den forgangne uge faktisk haft lyst til både hjemmelavet pizza og aubergine, hvilket der kom denne fine symbiose ud af, som oveni købet blev pyntetmed både squash, tomat, kidney beans og selvfølgelig frisk basilikum
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed