Det blev til en fantastisk god og smagsfuld pizzamedbundaf rødbede og broccoli. Jeg har længe ville eksperimentere med en sundere udgave afpizzaen – hvilket jeg nu har fået tid til her i påsken
Og forestil dig så en lækker pizzamed god sprød topping. Forestil dig en god og saftig hakkebøf. Og forestil dig så at de to ting mødes - så har du dig en "Meat-za
Når bundene er klar, smører du tomatpure på dem (ikke dem, der skal bruges til kødsovsen), smider kød på, smider grønt på og topper afmed hytteosten samt oregano
Pizzamedoksekød, spids-kommen og skyr-dressing (se opskrift). En håndfuld rester af broccoli-fritterne eller andre grove grøntsager med ærte-avocadocreme
Smør bundenmedpizzasauce og fordel det hakkede kød over. Dryp igen med hvidløgsolie (alt olien skal ikke bruges, men kan senere bruges til at stege andre ting i) og fordel endnu et lag ost over pizzaen
tomatsovs, parmesanost, parmaskinke, oksekøds-stykker (hakket oksekød blandet sammen med olie og krydderier og lagt på forskudt i stykker) fetaost og rucolasalat til pynt
pizzamed tynd sprød nogenlunde autentisk italiensk bund. Den ene pizza fra sidst var en klar favorit - det var den med salsiccia, rødløg og champignon så den lavede jeg igen - og den blev såmænd lige så god denne gang
Kog blomkålen mør og forsøg at få væsken fordampet, så du med en gaffel kan gøre blomkålen til mos. Maria havde valgt at fylde vores med tomatsauce, oksekød, bøffelmozzarella og friskplukket basilikum
Hakket oksekød svitset på panden i smør krydret med havsalt, peber og evt. Vores børn hygger sig med at lave mad og derfor er det de sidste to gange blevet til hjemmelavede pizza bagt på bagesten, så de bliver ekstra lækre og sprøde
Vi bruge hakket tomat med hvidløg og basilikum, stegt oksekød, champignoner, rød peber og rødløg. Anret dernæst på bageplade som en almindelig pizzabund, og pynt den som, du plejer