Jeg er vild med tun på pizza (okay jeg er bare generelt vild med tun), og sammen med søde kartofler, forårsløg, rødløg, frisk mozzarellaost, friskbasilikum og den lækreste hjemmelavede tomat pizzatoping bliver det ikke bedre
Færdig pizza toppet medfriskbasilikum. Den ‘rå’ pizza inden mødet med den meget varme pizzasten og ditto “ovn”… Pizzaen var smurt med en fyldig “chunkey” tomat sovs og toppet med chorizo, grillet squash, grilllet peberfrugt og naturligvis mozzarella i to varianter samt frisk timian
Drys lidt oregano og friskkværnet peber på, og slut gerne af medfriskbasilikum. Salat – gør den sprødere, lettere og sundere med lidt frisk salat på toppen
Smaksrik, nydelig friskpizzamed ferske ingredienser. Pizzamed hjemmelaget pizzasaus, god skinke, små smaks tomater, hjemmelaget pesto av basilikum og masse revet ost ✿ Toppet med fersk ruccola og basilikum ved servering
Når pizzaen er færdig drysses den medfrisk rucola, skiver af tomat og friskbasilikum. Jeg laver altid dejen grov og varierer meget med fyldet, men en sikker vinder er grønthandlerens solmodne oliven, der simpelthen smager skønt når de gør sig på en varm pizza
Lidt friskhakket oregano. Eventuelt lidt basilikum. Pizzaen er Low Fodmap venlig, da den indeholder speltmel, og hvis du skifter speltmelet ud med sesammel (kan købes her) eller mandelmel (kan købes her), kan den også blive glutenfri
For et par måneder siden postede jeg pizzamed blomkålsbund (). Jeg lavede en med kyllingebryst og artiskokker – og en med parmaskinke, oliven og pinjekerner