En lækker sommerpizza, der passer perfekt til det dejlige vejr, vi har nu. halvdelen af den olie, artiskokkerne ligger i, og bland den med tre fed presset hvidløg og en tsk salt
Fyldet kan varieres i en uendelighed, den eneste regel er, at der skal sparres på det, så pizzaen forbliver sprød og kan spises med en hånd, uden at fyldet slasker ned på tallerknen
suppleret med små søde ovnbagte cherrytomater eller grillede artiskokker. Bag pizzaenmed ricottacremen og suppler rødløgene med tynde skiver af kartoffel
Jeg lavede en med kyllingebryst og artiskokker – og en med parmaskinke, oliven og pinjekerner. For et par måneder siden postede jeg pizzamed blomkålsbund ()
Når pizzaerne er kommet ud af ovnen, kan de pyntes medfriske krydderurter som f. Meny eller Superbrugsen) og i helsekostbutikker, men foretrækker man minipizzaermed tomatsovs og grøntsager, kommer jeg med forslag til fyld længere nede i dette indlæg
Hvis du ikke er til svampe og grønne asparges, kan du prøve med aubergine, artiskok i olie, rucola, blancherede spinatblade, friske tomater eller kartofler i skiver
Indtil nu drejer det sig om Venus Pizzaria ved Vesterbro Torv, samt pølseboden Børnenes Kontor på Trøjborg og ved Rådhuspladsen med produkter fra svenske Astrid Och Aporna
Jeg er blevet helt vild medpizza blanca (pizzamed olie i stedet for tomatsauce), der betyder pizzamed en fantastisk sprød bund og så fedter det bare så dejligt
Min søn skulle have pizzamed i børnehaven, fordi de andre ville få serveret kød-pizza i anledning af en børnefødselsdag, og jeg syntes ikke, at han skulle snydes for noget