Halverede squash udhules og fyldes med tomatsauce/tomatpure, hakketoksekød/skinkeistrimler/noget helt tredje, revet ost, hakkede løg, tomater iskiver og oregano
Jeg lavede fem små pizzaer (så bliver bunden mere sprød), hvor to var med kødsovs lavet på oksekød, to var medskinkestrimler og en var medkylling (ikke på billedet)
Læg peberfrugt og løg istrimler over kødet. Lynhurtigpizza der smager af ren forkælelse. Sådan skal det være på en travl mandag, hvor eleverne er som en sæk lopper samtidigmed at jeg har besluttet at de skal arbejde med stomp
pizzamed tynd sprød nogenlunde autentiskitaliensk bund. Jeg var rigtig godt tilfredsmed både dej og tomatsauce fra mit første forsøg, så begge dele blev lavet på samme måde denne gang - de opskrifterfinder du her
Pizzaen kan også laves med hjemmelavet tomatsovs og skinke m/ananas eller peperoni m/rød peber. Mens dejen hæver, røres olivenoliemed revet hvidløg, oregano og lidtchilipulver, riv osten (mild ost) det smager bedre end at købe en færdig-revet ost
Pizzasovs. lt oksekødetmed det fint hakket rødløg, hvidløg(presset/hakket), ogAElig. Som jeg ser det behøver man ikke at være til enten den ene eller den anden, for mig handler det om at det smager godt, det er sundt, jeg bliver mæt og ikkemindste at det hjælper migmed at holde vægten
Du kan udskifte kalkunbrystet med hvad du har lyst til så som skært oksekød, fisk eller kylling, har dog aldrig prøvet fisk så vilikke hænges op på om det bliver noget skidt